Kurumsal

Mutfaklarımız

Mutfaklarımız

“Düzce, Manisa ve Zonguldak'ta toplam 33 üretim tesisimizde, ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi'nin gereklerini maksimum derecede yerine getirmekteyiz.”

Bu doğrultuda üretilen tüm ürünlerden, şahit numuneler alır ve onları 72 saat süreyle muhafaza ederiz. Çiğ tüketilen meyve ve sebzelerin klorlanmasına büyük titizlik gösterir; yemeklerin ısısını 4 saat süreyle muhafaza eden termoportlar içinde sıcak-soğuk zinciri bozulmadan servis noktalarına sevk ederiz. Yemeklerimizin pişirilmesinde son teknolojiyi içeren kombi fırınlar kullanırız.

Her sabah gıda mühendislerimiz yemeklerin iç sıcaklıklarını ölçer ve kayıt altına alır. Tadım ekibimiz de yemeklerin kontrolünü yapar.

Müşteri memnuniyetini arttırmak ve ürün yelpazemizi genişletmek için düzenli aralıklarla farklı yörelerin mutfaklarından da örnekler sunuyor, değişik lezzetlere ulaşmak adına aşçılarımız arasında yarışmalar düzenliyoruz. Bünyemizde yapılan her yemeğin reçetesi, şirket politikası gereği kayıt altına alınmaktadır.

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.