Hizmetlerimiz

Yerinde Yemek

Yerinde Yemek

“Tüm hazırlıklar ve yemek pişirme, firmanızın mutfağında; proje müdürü liderliğinde Coşkun Yemek personeli tarafından gerçekleştirilir.”

Proje müdürlerimiz; Yerinde hizmet proje uygulamasını üstlenebilecek, özel eğitimli, müşterilerden gelecek şikayet ve isteklere anında cevap verebilecek, ekibini yönlendirip motife edebilecek niteliklere sahip deneyimli gıda mühendislerinden oluşmaktadır. Personelin devamlılığından eğitimine, hijyeninden sağlık kontrollerine, mutfağın dezenfeksiyonundan haşere kontrolüne kadar A'dan Z'ye her şeyden sorumludur.

Kendi mutfağı olan kurum ve işletmelerde, proje müdürlerimiz tarafından koordine edilen sistem işleyişi kurularak, menü planlaması, satın alma, üretim, mutfak ve yemekhane düzeni, hijyen-temizlik, personel temini ve eğitimi dahil, emek ihtiyacının planlanmasından, servisine kadar tüm sürecin sorumluluğunu üstlenmekteyiz. Aynı zamanda, firmamızın sahip olduğu kalite sistem belgelerimizin devamlılığını sağlamak amacıyla, üretim yaptığımız her projede, kalite sistem prosedürleri uygulanarak, sistem işleyişi düzenli olarak doğrulanmaktadır.

Tüm hazırlıklar ve yemek pişirme işi mutfağınızda; Coşkun Yemek personeli tarafından gerçekleştirilir. Yerinde yemek üretimi yapılabilmesi için işletmenizin mevcut mutfağın beklentilerinizi karşılayacak düzeyde olması gerekir. Bu amaçla ilk olarak yerinde hizmet proje uygulamasını üstlenebilecek eğitimli, şikayet ve taleplere anında cevap verebilecek, ekibini yönlendirip motife edici niteliklere sahip olan deneyimli personelimiz yemek üretimi yapılması düşünülen alanın incelenerek eksiklerin belirlenmesi ve bu eksiklerin nasıl giderileceğinin karşılıklı olarak tespit edilmesiyle ilk aşama bitmiş olur.

Bu aşamadan sonra gerekli olan eksiklikler en kısa sürede giderilerek gönül rahatlığıyla ve ağız tadıyla tüketebileceğiniz yemekler diyetisyen ve beslenme uzmanları tarafından hazırlanan aylık menüler firmanızın mutfağında üretilmeye başlanır.

Detaylı bilgi veya fiyat teklifi almak için lütfen iletişime geçiniz.

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.