Entegre Yönetim Sistemi

Çevre ve İSG Politikası

Toplu Yemek Üretim ve Servis hizmeti sunan firmamızın üretimden tüketime İSG Politikasının temel esasları ve taahhütleri aşağıda sıralanmıştır;

  • Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği ile ilgili tüm kanun, yönetmelik, mevzuat ve idari düzenlemelere uymak,
  • TS EN ISO 45001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemlerini kurmak, etkin bir şekilde uygulamak ve sürekliliğini sağlamak,
  • Enerji ve doğal kaynakları optimum düzeyde kullanmak,
  • Kirliliğin önlenmesi, atıkların kaynağında azaltılması ve ayrılarak maksimum geri dönüşümünü sağlamak,
  • Acil durum risklerini azaltmak ve acil hallere hazırlıklı olmak,
  • Kazalara neden olabilecek tehlikeli ortamların oluşmasını engellemek,çalışanlarının sağlığına olumsuz etkileri ve mevcut tehlikeli ortamları ortadan kaldırmak,yaralanmaların önlenmesi için karşı tedbirler almak,
  • Çalışanlarını çevre ve İSG konusunda vereceği eğitimlerle bilinçlendirmek, bilgilendirmek ve motivasyonunu sağlamak, uygulamalarını çalışanları ile paylaşmak,
  • Çevre ve İSG Yönetim Sistemini kurarak kurumsal bir yapıya ulaşmak ve yönetim sistem performansını sürekli iyileştirmek ve geliştirmek,

Toplum ve çevre ile bütünleşen bir anlayışa sahip olan COŞKUN YEMEK İSG Politikasını tüm çalışanlarına duyuracak ve toplumun ulaşımına açık tutacaktır.

Tanju COŞKUN
Yönetim Kurulu Başkanı

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.