Hizmetlerimiz

Taşıma Yemek

Taşıma Yemek

“Müşterilerimizin öneri ve istekleri doğrultusunda, kalori ve besin değerleri göz önünde bulundurularak uzman personelimiz tarafından oluşturulan menüler, merkez mutfağımızda hazırlanarak, hijyen zinciri kırılmaksızın müşteriye ulaştırılır.”

Gıda Mühendislerimiz tarafından, yemeklerin hazırlık aşamasından, üretim ve sevkıyat aşamasına kadar olan her basamakta, gerekli kontroller yapılarak, siz değerli müşterilerimize, % 100 gıda güvenliği sağlanmış ve lezzetli yemeklerimizi sunmaktayız.

İşletmenizin bünyesinde yemek üretimi yapılabilecek bir alanının dar olmaması durumunda taşıma yemek hizmetimiz devreye girer.Taşıma yemek hizmeti, Coşkun Yemek, yemek üretim tesislerinde üretilmektedir. Yemeğin sunulacağı mekanın ve servis ekipmanlarının eksikleri varsa bu eksiklikler tespit edileceklere bunların ne şekilde giderileceği karşılıklı olarak belirlenir. Bu eksiklikler en kısa sürede giderilir. Eksikliklerin giderilmesiyle mutfağımızda hazırlanan yemekler ısı koruyucu ambalaj ile size ulaştırır.

Müşterilerimizin, belirli bir sayının altındaki personele sahip ve mutfak ortamı yerinde üretim koşullarına uygun olmadığı durumlarda , hizmetimizi taşımalı yemek sistemi ile gerçekleştiriyoruz. Gıda mühendislerimiz tarafından kalorileri ve besin değerleri dikkate alınarak hazırlanan porsiyonlarımız, hammadde girişinden itibaren, üretimin tüm sürecinde, sorumlu gıda mühendislerimiz tarafından kontrol ediliyor.

Hijyen koşullarına uygun servis araçlarımızla Tabldot yemek taleplerini, tam zamanında teslim etmeye özen gösteriyoruz. Yemeklerin lezzetini ve kıvamını özenle muhafaza ediyoruz.

Detaylı bilgi veya fiyat teklifi almak için lütfen iletişime geçiniz.

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.