Hizmetlerimiz

Outside & Catering

Outside & Catering

“Coşkun Yemek olarak; ziyafet, açılışlar, şirket yemekleri, konferanslar, davet, düğün ve kokteyl gibi; hijyen, görsel sunum ve zarafetin öne çıktığı organizasyonlarda siz değerli müşterilerimizin istek ve arzularını profesyonel ve güler yüzlü ekibimizle kusursuz bir şekilde yerine getirmekteyiz.”

 Bütün ikramlar en leziz şekilde hazırlanarak, konusunda uzman personelimiz tarafından servis yapılmakta ve tüm istekleriniz en mükemmel şekilde organize edilmektedir.

Sizin için ne kadar özelse, bizim için de öyle..

Özel yemek organizasyonlarınıza misafirleriniz için size özel ürettiğimiz çözümlerle unutulmaz davetlerin unutulmaz lezzetlerle hatırlanmasını sağlıyoruz. Kongre, konferans, seminer, panel, şirket ve bayi toplantıları, iftarlar, düğün ve nişan gibi özel davetlerinizi uzman şeflerimiz ve garsonlarımızın sunumuyla size ve misafirlerinize özel kılıyoruz.

Coşkun Yemek olarak organizasyonunuzu atmosferine uygun yemek menüsü hazırlıyor, özenle yemek üretimini ve sevkıyatını yapıyor, deneyimli personelimizle servisini yapıyoruz. Organizasyonlarınız da yemekle ilgili soru işaretini aklınızdan çıkarın. Siz organizasyonunun diğer detaylarıyla ilgilenirken, konuklarınızı lezzetli yemeklerimiz ve güler yüzlü personellerimize emanet edin.

Detaylı bilgi veya fiyat teklifi almak için lütfen iletişime geçiniz.

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.