Entegre Yönetim Sistemi

Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetimi

Toplu Yemek Üretim ve Servis hizmeti sunan firmamızın Kalite Politikası;

  • Gıda Güvenliği ile ilgili tüm kanun, yönetmelik, mevzuat , idari düzenlemelere ve müşteri ile karşılıklı hem fikir olunan şartlara uyulması,
  • Üretim, hizmet ve servis sürecinin her aşamasında güvenli gıda üretimini benimsenmesi,
  • Müşteri istek ve beklentilerini karşılarken; güvenilir ürünleri, uygun fiyatla, tam zamanında sunulması,
  • Tüm riskleri ortadan kaldırmak ve kontrol ağını geniş ve hızlı tutabilmek, memnuniyeti artırabilmek amacıyla iç ve dış iletişim yöntemleri belirlenmiş ve uygulanabilir olması,
  • Rakiplerimiz arasında tercih edilir olmak ve Pazar payını sürekli artırmak için çalışmalarda bulunulması.
  • Kalite ve Gıda Güvenliği yönetim sistemlerinin performanslarını sürekli iyileştirilmesi ve kurumsal bir yapıya ulaştırılması.
  • Her yeni dönemde yeni hedefler belirlenmesi, Ürün kalitesini artırılması ve yapılan her işe nitelikli personelimiz ile yeni değerler katılması,
  • Uygulanabilir Bilgi güvenliği şartlarını ve Risk Değerlendirme Sonuçlarının dikkate alınması,

Tanju COŞKUN
Yönetim Kurulu Başkanı

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.