Bizden Haberler

Coşkun Yemek Düzce'nin Gururu Oldu

Coşkun Yemek Düzce'nin Gururu Oldu

“Düzce Merkez?de faaliyet gösteren Coşkun Yemek firması, TSE tarafından sürdürülebilir kalite anlayışından dolayı ?Kalite Ödülü? ile ödüllendiriliyor.”

TSE'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TSE, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde düzenlenecek törenle, Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren, sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyerek standardizasyon ve kalite alanında başarılı çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlara "TSE Kalite Ödülü"nü takdim edecek. Tören kapsamında Düzce Merkez'de faaliyet gösteren Coşkun Yemek ünvanlı Coşkun Gıda Aş. isimli firmada kalite ödülü alacak.

Platin, Altın, Gümüş ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride verilecek ödüller bugün saat 19.30’da İstanbul’da Cevahir Otel’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de katılacak.

TSE Başkanı Hulusi yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "TSE'nin tüm bu faaliyetlerde temel hareket noktası ise ülkemizde kalite anlayışının benimsenmesi, kurum ve kuruluşlarda kalite altyapısının kurulması ve geliştirilmesidir. 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde, TSE Marmara Bölge Koordinatörlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 'TSE Kalite Ödülleri' töreni de bu paralelde düzenlenmektedir. Marmara Bölgesi'nde Enstitümüzden belgeli kurum ve kuruluşlar arasından kalite alanında başarılı çalışmalarıyla öne çıkanların ödüllendirilmesinin amaçlandığı bu organizasyonun mal ve hizmet üretiminde kalitenin öneminin bir kez daha vurgulanmasını sağlayacağına inanıyoruz."

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.