Kurumsal

Misyon & Vizyon

Misyonumuz;

Etik değerlere bağlı, tüketici haklarına saygılı, memnun edici uygulamalar yanında gıda güvenliği uygulamalarını kapsayan, en yeni teknolojileri uygulayarak kaliteli ve ekonomik hizmetlerimizi kişi ayrımı gözetmeksizin nitelikli ve uzman kadrolarımız ile sunmaktır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak aldığımız, gıda yönetmeliği standartlarında, müşterilerimize her zaman sağlıklı ve hijyenik ortamlarda hazırlanmış yemekler sunmayı görev bildik. Kurumsal yapımızı sürekli güncelleyerek, şube ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Mevcut şube ve yeni açılacak şubelerimizde müşterilerimizi ile güler yüzlü bir iletişim kurarak karşılamayı ve uğurlamayı amaç edindik. Bu bilinci bizden sonraki kuşaklara aşılayarak, kaliteli hizmet ve lezzet anlayışını devam ettirmek temel misyonumuzdur.

Vizyonumuz;

Coşkun Yemek, kurulduğu tarihten itibaren yemek sektöründe kaliteli ve çağdaş üretim anlayışıyla öncü bir kuruluş olmayı amaçlamıştır.

Müşteri beklenti ve isteklerine en uygun şekilde sunmayı, başarının da eğitim ile gerçekleşebileceğini bilen insanlar olarak mesleki eğitim faaliyetlerine duyarlı, sürekli gelişmeyi ve yenilenmeyi ilke edinmiş dünya standartlarında üreten ve hizmet veren bir kuruluş olmayı amaç edindik.

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.