Kurumsal

Hakkımızda

Hakkımızda

“1959 yılında ticari hayatına başlayan COŞKUN YEMEK, günümüzde ülkemizin en köklü catering şirketlerinden biri haline gelmiştir. Kurumsal toplu yemek, out-side catering ve restoran-cafe işletmeciliği alanında faaliyet gösteren, sürekli kendini yenileyen, insana ve eğitime yatırım yapan, kalite ve hijyen konusunda asla taviz vermeyen köklü ve çağdaş bir kuruluştur.”

Coşkun Yemek'in temel amaçları; hijyenik bir ortamda üretim yapmak, kaliteli ve lezzetli yemek sunmak, mükemmel servis, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayışının sağlanmasıdır. Her biri konusunda uzman olan deneyimli kadromuz, kaliteli ürün ve servis hizmetimizle birleşince, "TADI DAMAĞINIZA GETİRİR" sloganının bizi çok iyi ifade ettiğine inanmaktayız.

2023 yılı itibariyle, Düzce, Manisa ve Zonguldak'ta 200'ün üzerinde işyerinde, 600'ün üzerinde nitelikli ve tecrübeli personeli ile günde yaklaşık 40.000 kişiye toplu yemek ve yemek üretim hizmeti vermekteyiz.

Kalite
Kalite

Günümüzde yemek firmalarının en büyük problemi olan kalite faktörü Coşkun Yemek'te bir lüks değil standarttır.

Besin Değeri
Besin Değeri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Organizasyon
Organizasyon

Toplu mangal ve piknik organizasyonlarınızda yanınızdayız...

En İyi Sunum
En İyi Sunum

Usta aşçılarımızın ellerinde lezzet bulan enfes catering ve ikramlarımızı hem göze hem de damağa hitap edecek şekilde özenli ve şık bir sunum ile beğeniye sunuyoruz. Bizim için lezzetli yemek yapmak bir tutku, bu tutkuyu misafirlerimize yansıtmak ise bir sanattır.